Logo
210 7220052 210 7220052
Αρχική Αποστολές Η Εταιρία Τρόποι πληρωμής Επικοινωνία

ΟΡΟΙ ΧΡHΣΗΣ

Όροι και Προυποθέσεις
Όροι Χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.multifone.gr
1.ΓΕΝΙΚΑ
Στο όνομα χώρου www.multifone.gr λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών μηχανημάτων ήχου και εικόνας καθως και παρελκομενα αυτων. Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται παρακάτω καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς την ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε απορία και αποσαφήνηση των όρων αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το www. multifone.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εάν δεν ερωτηθεί από τον αγοραστή.
2.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές έτσι όπως ορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων ορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση του σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διατιθέμενων προϊόντων. Η ανάρτηση πληροφοριών και τεχνικών χαρακτηριστικών στο www. multifone.gr γίνεται με κάθε επιφύλαξη και είναι σύμφωνη με τις εκάστοτε πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής για το προϊόν του.
3.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δικαίωμα παραγγελίας έχουν άτομα με συμπληρωμένο το 18 έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση ψευδών ή αλλοιωμένων στοιχείων το www. multifone.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του www. multifone.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κρίνεται απαραίτητο να αναγνωστούν και να κατανοηθούν οι όροι χρήσης καθώς και να γίνει η αποδοχή τους. Μερική ή ολική ακύρωση ή και αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το www.multifone.gr με fax(2107220042) ή email (multifone2004@gmail.com) πριν την παραλαβή του αντικειμένου από την εταιρεία διανομής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομής. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.multifone.gr. θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.
4.ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Οι αναρτημένες τιμές των προϊόντων στο www. multifone.gr βρίσκονται πάντα σε ευανάγνωστη θέση πλησίον του κάθε προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από www.multifone.gr όπως η εταιρεία κρίνει απαραίτητο. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(24%) και είναι τιμές μετρητοίς . Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.multifone.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.
Σε περίπτωση εξόφλησης με πιστωτική κάρτα η τιμή επιαβαρύνετε με 2% επιπλέον της τιμής μετρητοίς.
5.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
•    α) Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημα “MULTIFONE” στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 72 Καισαριανή.
•    β) Μέσω χρέωσης αντικαταβολής κατά την παράδοση από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier).
•    γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
•    δ)ALPHA BANK 219 0023 20000 210 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.) / IBAN GR49 0140 2190 2190 0232 0000 210
Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το ονομαστικό καταθετήριο με FAX(2107220042) ή email (multifone2004@gmail.com) ώστε να επιβεβαιωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το www.multifone.gr
6.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η εταιρεία www.multifone.gr και η εταιρεία διανομής δεν φέρουν καμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά την μεταφορά. Το ύψος των εξόδων μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier) βάσει του τιμοκαταλόγου της και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 24 ώρες από τη στιγμή παραλαβής από την εταιρεία διανομής και μπορεί να μεταβληθεί έως 72 ώρες ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση . Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βιας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το www.multifone.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. **Η εταιρεία www.multifone.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς προϊόντων ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία.**
7.ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του. Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και το προϊόν τίθεται αυτόματα “εκτός εγγύησης”.
Τα προϊόντα με σήμανση EU (Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας), καλύπτονται από 2ετή εγγύηση για service (επισκευές) σε όλα τα εξουσιοδοτημένα service των κατασκευαστών στην Ελλάδα - όχι για αντικατάσταση.
 
Η Υπηρεσία D.O.A. παρέχεται στους καταναλωτές για προϊόντα που δεν λειτουργούν κατά την παραλαβή (Νεκρά Κατά την Παραλαβή/Παράδοση). Για να ισχύσει η υπηρεσία αυτή, θα πρέπει εντός 7 ημερών να επιστραφεί το προϊόν στο κατάστημα multifone.gr (Εθνικής Αντιστάσεως 72 Καισαριανή  16121) ώστε να ελεγχθεί από εξουσιοδοτημένο service για τη φύση του ελαττώματος. Αν αποδειχθεί ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα τέτοιο ώστε να μην θεωρείται επισκευάσιμο, γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος, με ίδιο ή ίδιων προδιαγραφών - δυνατοτήτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα για αντικατάσταση γίνεται επιστροφή των χρημάτων του καταναλωτή.
8.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
Ο καταναλωτής δικαιούται να υπαναχωρήσει, χωρίς να αναφέρει τους λόγους, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού (χρησιμοποιώντας την φόρμα «επιστροφές προϊόντων» στην ενότητα «Εξυπηρέτηση Πελατών» ). Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής:
•    α) Επιστρέφει τα αγαθά, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην πλήρη συσκευασία τους , χωρίς να έχει παραβιαστεί η αλλοιωθεί και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και
•    β) επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των αγαθών.
Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη δια πίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. To υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον καταναλωτή ποσά χωρίς επιβάρυνση και χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία το προϊόν επεστράφη στo multifone.gr (Εθνικής Αντιστάσεως 72 Καισαριανή).
9.ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ www.multifone.gr και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.
10.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.multifone.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:
•    Ονοματεπώνυμο
•    Διεύθυνση
•    Αριθμός τηλεφώνου
•    Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου
Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:
•    ΔΟΥ
•    ΑΦΜ
•    Επαγγελαματική Δραστηριότητα
•    Επωνυμία
Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.multifone.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ: 09.00-15.00 / ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09.00-14.00 / 17.00-21.00
© MULTIFONE 2023 | web hosting and developing by Aspx.gr